عایق رطوبتی آکریلیک چیست؟ مراحل اجرا +کاربرد

عایق رطوبتی آکریلیک چیست؟ مراحل اجرا +کاربرد

رطوبت به عنوان یکی از عوامل مخرب در سازه های مختلف شناخته می شود که نه تنها می تواند باعث کاهش عمر مفید یک سازه بتنی شود، بلکه تاثیر منفی روی کل ساختمان خواهد داشت. رطوبت برای هر نوع مصالح ساختمانی و صنعتی از جمله بتن، سیمان، سنگ، فلز و … می تواند مخرب، آسیب‌رسان و کاهنده عمر مفید باشد. از این جهت استفاده از عایق رطوبتی قوی برای پوشش دادن این مصالح که قابلیت چسبندگی مناسبی داشته باشد، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. عایق رطوبتی آکریلیک محصولی بر پایه رزین آکریلیک و آب است که می تواند روی سطوح مختلف اجرا شود و عملکرد عالی برای عایق کاری حرفه ای داشته باشد. اجرای این نوع عایق بسته به تک جزئی و دو جزئی بودن و دستورالعمل اجرایی انجام می شود و در نهایت عایقی که روی سطح اجرا می گردد، می تواند نقش بسیار مهمی را در مقاومت سطح و حفظ عملکرد آن داشته باشد.

عایق رطوبتی آکریلیک یکی از انواع عایق های رطوبتی است که از ترکیب رزین آکریلیک و آب تهیه می شود. این نوع عایق بر پایه آب بوده و برای رقیق کردن آن نیازی به استفاده از حلال های مختلف همچون تینر نیست. این نوع عایق پس از اجرا روی سطوح مختلف لایه ای مقاوم در برابر آب ایجاد می کند که نفوذپذیری بسیار پایینی در برابر آب و سایر سیالات دارد. ساختار عایق رطوبتی آکریلیک به گونه ای است که چسبندگی بسیار بالایی روی سطوح مختلف دارد و می تواند در برابر در برابر ضربه و تنش های وارد شده نیز مقاومت کند. انعطاف پذیری بالای این نوع عایق باعث شده تا بتوان آن را به صورت صحیح روی سطوح بتنی، سیمانی، فلزی و غیر فلزی به شکل افقی و عمودی اجرا کرد و به عملکرد مناسبی از آن دست پیدا نمود.

مزایای برتر عایق رطوبتی آکریلیک در مقایسه با راهکارهای سنتی آب‌بندی

منظور از راهکارهای سنتی آب بندی، قیرگونی و ایزوگام است. ایزوگام و قیرگونی هر دو بر پایه مواد نفتی تولید می شوند که در حالت عادی چسبندگی خوبی روی سطوح ندارند. فقط در زمانی که حرارت به آن ها داده شود و دمای آن ها تا نقطه ذوب بالا رود، می توانند روی سطوح مختلف بچسبند و عملکرد مناسبی داشته باشند. علاوه بر سختی در مراحل اجرای عایق های سنتی، اجرای آن ها با هزینه های بسیار بالایی نیز همراه خواهد بود. این در حالی است که عایق رطوبتی آکریلیک بدون نیاز به حرارت و به صورت مایع و سرداجرا روی سطوح مختلف اجرا می شود و می تواند نقش بسیار مهمی را در افزایش مقاومت سطوح در برابر ضربه و فشارهای وارده داشته باشد. از جمله مهم‌ترین مزایای برتر عایق رطوبتی مایع آکریلیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایای برتر عایق رطوبتی آکریلیک در مقایسه با راهکارهای سنتی آب‌بندی
مزایای برتر عایق رطوبتی آکریلیک در مقایسه با راهکارهای سنتی آب‌بندی

انعطاف پذیری بالا

انعطاف پذیری بالا یکی از ویژگی های عایق رطوبتی آکریلیک است. در صورت نیاز به اجرای عایق روی سطوح غیر یکنواخت، عمودی و افقی هیچ محدودیتی وجود نداشته و این عایق به درستی روی سطح می خوابد. انعطاف پذیری بالا و قابلیت رقیق کردن آن نیز باعث می شود تا بتوان در هر نوع سطحی بدون محدودیت از آن استفاده کرد.

چسبندگی بالا روی انواع سطوح

عایق رطوبتی آکریلیک چسبندگی بالایی روی انواع سطوح دارد. به طوری که می توان آن را برای سیمان، بتن، فلز و چوب استفاده کرد. نفوذ عایق در منافذ سطوح مختلف یک مزیت بزرگ برای آن محسوب می شود و اجازه نمی دهد که عایق هنگام مواجهه با رطوبت دچار آسیب های جدی و مشکلات رایج گردد.

قابلیت اجرا به صورت سرد

عایق رطوبتی آکریلیک قابلیت اجرا به صورت سرد را دارد. به طوری که برای اجرای آن نیاز به حرارت دهی روی سطوح مختلف نبوده و عایق به صورت کاملا سرد روی محیط اجرا می گردد. عایق رطوبتی سرد آکریلیک انتخابی عالی برای اجرا در پروژه های حساس است.

مقاومت بالا در برابر شرایط جوی

شرایط جوی یعنی برف و باران، یخ زدگی، تغییرات دمایی و … نیاز به استفاده از عایق رطوبتی دارد که بتواند مقاومت خوبی را در برابر این عوامل داشته باشد. عدم نفوذپذیری عایق آکریلیک خود یک مزیت برای اجرای آن در شرایط جوی مختلف است که باعث می شود بتوان آن را در پروژه های مختلف در شمال تا جنوب کشور اجرا نمود. همچنین این ویژگی این عایق باعث شده تا امکان اجرای آن در فضای داخل و خارج وجود داشته باشد.

مقاومت عالی در برابر نور خورشید

بعضی از عایق های رطوبتی همچون ایزوگام مقاومت بالایی در برابر نور خورشید ندارند. از همین جهت به مرور زمان و هنگام مواجهه با نور خورشید کیفیت خود را از دست می دهند و دچار مشکلات جدی همچون پوسیدگی و ترک خوردگی می شوند. مقاومت بالا در برابر نور خورشید یکی از مهم‌ترین ویژگی های عایق رطوبتی آکریلیک است که اجازه می دهد تا آن را در برابر نور خورشید و در فضای بیرونی نصب کنیم و از ویژگی های برتر آن لذت ببریم.

قیمت مقرون به صرفه

در مقایسه با قیمت تمام شده برای اجرای عایق های سنتی، عایق رطوبتی آکریلیک قیمت مقرون به صرفه ای دارد. به طوری که می توان آن را برای پروژه های مسکونی و تجاری با متراژ بالا نیز استفاده کرد. به غیر از قیمت خرید پایین، هزینه های اجرایی این نوع عایق نیز بسیار کم است.

اجرای آسان با نیروهای غیر متخصص

اجرای آسان و بدون نیاز به نیروهای متخصص، ضمن کاهش زمان اجرایی عایق رطوبتی می تواند هزینه های اجرایی را نیز کاهش دهد. از آنجایی که عایق آکریلیک بدون نیاز به حرارت قابلیت اجرا روی سطوح مختلف را دارد، می تواند بدون نیروهای متخصص اجرا شود. حتی این نوع عایق توسط خود افراد نیز قابلیت اجرا دارد.

طول عمر بالا

عمر مفید عایق رطوبتی آکریلیک با وجود پوشش یکنواختی که روی سطوح مختلف اجرا می کند، بسیار بالاست. این نوع عایق می تواند حداقل 10 سال عمر مفید داشته باشد که در مقایسه با عایق های سنتی بیشتر است. علاوه بر این عواملی که باعث کاهش عمر مفید عایق های سنتی مانند نور خورشید می شوند، روی این نوع عایق تاثیر منفی ندارند و عایق می تواند عملکرد خود را در دراز مدت حفظ کند.

عدم آسیب به محیط زیست

عایق رطوبتی آکریلیک تنها حاوی رزین آکریلیک و آب بوده و در آن از حلال‌های نفتی و ترکیبات فرار آلی (VOCs) استفاده نمی شود. از همین جهت هنگام خشک شدن از این نوع عایق بوی بدی احساس نمی شود و می توان عایق را برای محیط های سربسته و با حساسیت بالا همچون بیمارستان ها، مراکز درمانی، محل حضور کودکان و … اجرا نمود. عدم آسیب به محیط زیست و انسان یکی از نقاط قوت برای عایق آکریلیک جهت اجرا روی سطوح مختلف برای عایق کاری است.

خشک شدن سریع

عایق رطوبتی آکریلیک به دلیل خشک شدن سریع خود قابلیت اجرا در پروژه های مسکونی، تجاری و اداری با متراژ بزرگ را دارد. به دلیل بر پایه آب بودن این نوع عایق، نیازی به منتظر ماندن برای خشک شدن حلال ها نیست. همین موضوع خشک شدن سریع این عایق را به همراه داشته و عملکرد آن را پس از اجرا در محیط بهبود می بخشد.

پیشنهاد برای مطالعه

4 جایگزین ایزوگام و قیرگونی؛ راهنمای انتخاب بهترین عایق‌

عایق رطوبتی اکریلیکی تک جزئی چیست؟

عایق رطوبتی تک جزئی آکریلیک محصولی پرکاربرد جهت استفاده در پروژه های مختلف برای آب بندی است. این نوع عایق بدون نیاز به ترکیب کردن جزء A و B، می تواند به سرعت روی سطوح مختلف اجرا شود. رنگ این عایق به صورت شیری و مایع است و بعد از اجرا سفت و مقاوم می شود. لایه ای که توسط این عایق رطوبتی روی سطوح ایجاد می شود، 100 درصد غیر قابل نفوذ بوده و می تواند در برابر رطوبت و حرارت مقاومت خوبی داشته باشد.

عایق های رطوبتی آکریلیک تک جزئی را می توان با رنگ های آکریلیکی و استخری ترکیب کرد و یک ساختار غیر قابل نفوذ و مقاوم را برای اجرا در استخرها و سایر بخش های سازه ایجاد کرد که دیگر نیاز به یک لایه عایق رطوبتی ندارند. از عایق رطوبتی تک جزئی آکریلیک می توان برای عایق کاری رطوبتی مخازن، تونل ها و تجهیزات مختلفی که در معرض رطوبت و آب قرار دارند استفاده کرد. این نوع عایق خاصیت ضد حرارتی نیز دارد و می تواند از انتقال حرارت و گرما جلوگیری کند.

عایق رطوبتی اکریلیکی دو جزئی چیست؟

عایق رطوبتی آکریلیکی دو جزئی یکی از انواع عایق های رطوبتی است که برخلاف مدل تک جزئی، نیاز به ترکیب کردن قبل استفاده دارد. این نوع عایق با ترکیب رزین آکریلیک و پودر سیمان به دست می آید. رنگ این نوع عایق به دلیل وجود پودر سیمان کمی تیره‌تر بوده و مشابه با یک خمیر سیمان می باشد. از عایق آکریلیک دو جزئی برای پوشش دادن سطوح مختلف و افزایش مقاومت سطوح در برابر رطوبت استفاده می شود و می توان با وجود آن از آسیب به سطح جلوگیری کرد. این نوع عایق چسبندگی بسیار بالایی دارد و وجود پودر سیمان در آن قوام و استحکام عایق های رطوبتی را چندین برابر افزایش خواهد داد.

عایق رطوبتی آکریلیک دو جزئی به واسطه داشتن پودر سیمان، مقاومت بالایی در برابر نفوذ رطوبت و آب دارد. خصوصیات فنی این محصول به گونه ای است که می توان آن را به عنوان یک رنگ ترافیکی روی سطوح مختلف اجرا کرد. این نوع عایق نیز مانند عایق تک جزئی قابلیت اجرا در تونل ها، مخازن، استخرها و … را دارد. با این تفاوت که به واسطه حضور پودر سیمان، مقاومت این عایق در برابر رطوبت بالاتر بوده و برای پروژه های حساسی که نیاز به آب بندی بهتری دارند، استفاده می شود. از عایق آکریلیک دو جزئی می توان جهت پوشش دهی سطوح مختلف استفاده کرد تا بتوان از تاثیری که می گذارد، نهایت استفاده را برد.

عایق رطوبتی آکریلیک و کاربردهای آن

عایق رطوبتی آکریلیک یک نوع عایق رطوبتی است که برای پوشش دهی سطوح استفاده می شود؛ اما تنها خاصیت آن آب بندی نبوده و می تواند به عنوان یک محصول کارآمد برای اجرا در پروژه های مختلف با خاصیت ضد حرارتی و عایق گرمایی نیز استفاده شود. این نوع عایق چه به صورت تک جزئی، چه به صورت دو جزئی کاربردهای بسیار زیادی دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن ها اشاره می کنیم.

کاربرد عایق رطوبتی آکریلیک
عایق رطوبتی آکریلیک و کاربردهای آن
  • آب بندی فونداسیون و پی ساختمان ها: برای آب بندی فونداسیون و پی بتنی و جلوگیری از تخریب ان ها در معرض رطوبت خاک و موجود در کف ساختمان می توان از عایق رطوبتی آکریلیک استفاده کرد که بهترین عملکرد را هنگام اجرا در این پروژه ها دارد.
  • آب بندی آشپزخانه: رطوبت موجود در آشپزخانه تاثیر منفی روی عملکرد آن دارد. عایق رطوبتی آکریلیک به خوبی برای آب بندی آشپزخانه استفاده می شود و پوششی یکنواخت و مقاوم را روی انواع مصالح استفاده شده در ساختمان ها ایجاد می کند.
  • آب بندی سرویس های بهداشتی و حمام: جهت آب بندی سرویس بهداشتی و حمام می توان از عایق رطوبتی آکریلیک استفاده نمود. این نوع عایق کاملا مقاوم در برابر رطوبت بوده و روی کاشی و سرامیک های نصب شده در حمام و سرویس بهداشتی اجرا می شود تا مانع از نم زدگی و خرابی آن ها گردد.
  • آب بندی استخرها و مخازن آب: عایق رطوبتی آکریلیک برای آب بندی استخرها و مخازن آب استفاده می شود. این نوع عایق با ترکیب شدن با رنگ های استخری، یک رنگ عایق را به وجود می آورد. همچنین می توان آن را به تنهایی روی سطوح استخر استفاده کرد تا یک پوشش مقاوم در برابر نفوذ آب برای استخرهای بتنی ایجاد گردد. ضمن اینکه بهداشتی بودن این نوع عایق باعث می شود تا بتوان آن را برای مخازن آب شرب نیز استفاده کرد.
  • عایق کاری رطوبتی لوله های آب و فاضلاب بتنی: لوله های آب و فاضلاب های بتنی در برابر رطوبت مقاومت بالایی ندارند و می توانند دچار مشکل و آسیب دیدگی شوند. عایق رطوبتی آکریلیک به خوبی لوله های آب و فاضلاب های بتنی را مقاوم سازی می کند و مقاومت آن ها را در برابر مواد شیمیایی افزایش می دهد.
  • آب بندی سدها: سدها همواره در معرض رطوبت و فشار آب قرار دارند. برای جلوگیری از تخریب آن ها و رسیدن به مقاومت مورد انتظار می توان از عایق رطوبتی آکریلیک استفاده نمود. این نوع عایق سطح سد را آب بندی کرده و مانع از نفوذپذیری رطوبت می شود. ضمن اینکه مقاومت سد با نصب این عایق در برابر ضربه و فشارهای وارده افزایش می یابد.
  • آب بندی تونل ها: عایق رطوبتی آکریلیک برای آب بندی انواع تونل های عبور دهنده آب استفاده می شود. برای مقاومت بیشتر تونل ها در برابر رطوبت و سیالات عبوری، این عایق بهترین عملکرد را خواهد داشت.
  • آب بندی پل ها: از عایق آکریلیک برای آب بندی پل های در معرض آب و رطوبت استفاده می شود. هر نوع پل اعم از چوبی، فلزی، بتنی و سیمانی با کمک این عایق قابلیت آب بندی داشته تا بتواند دوام خود را در برابر شرایط جوی حفظ کند.
  • آب بندی کانال ها: برای آب بندی کانال ها می توان از عایق آکریلیک استفاده کرد. کانال های انتقال آب، فاضلاب و سایر مواد شیمیایی سیال باید بتوانند استحکام خود را حفظ کنند و به مرور زمان نیاز به تعمیر نداشته باشند. از عایق آکریلیک به همین منظور استفاده می گردد.
  • آب بندی درزها و ترک ها: آب بندی درزها و ترک ها با عایق رطوبتی آکریلیک به بهترین شکل انجام شده تا بتوان با وجود آن از نفوذ آب به داخل ترک ها جلوگیری نمود. ترک های داخل سنگ یا هر مصالح دیگری محل نفوذ آب هستند و اگر آب یخ بزند، باعث ترک خوردگی و شکستگی مصالح می گردد.

قیمت عایق رطوبتی آکریلیک: بررسی عوامل مؤثر و روش‌های برآورد هزینه

پیمانکاران و کارفرمایانی که قصد برآورد هزینه اجرای عایق رطوبتی آکریلیک را دارند، باید ابتدا عوامل موثر را در زمینه اجرای این نوع عایق ها بررسی کنند. به طور کلی، قیمت عایق رطوبتی آکریلیک وابسته به دو اصل «قیمت ماده اولیه» و «هزینه های اجرایی» است. هزینه مواد اولیه برای اجرای عایق آکریلیک بر اساس قیمت روز مصالح و نوع عایق تک جزئی و دو جزئی تعیین می شود. بدیهی است که عایق تک جزئی آکریلیک قیمت مناسب‌تری نسبت به عایق دو جزئی آکریلیک دارد. بر اساس متراژ مورد نیاز جهت اجرای عایق رطوبتی، می توان هزینه خرید مواد اولیه را برآورد کرد. به ازای هر متر مربع از اجرای این نوع عایق، هزینه ای نیز برای اجرا توسط کارگران دریافت می شود که معمولا بسیار اندک بوده و جای نگرانی از بابت آن وجود ندارد.

برای برآورد هزینه عایق رطوبتی آکریلیک ابتدا باید متراژ محل برای اجرای این نوع عایق مشخص شود. بر اساس آن مقدار مورد نیاز از عایق مشخص گردد تا قیمت مواد اولیه برآورد شد. پس از آن می توان بر اساس متراژ و تعداد نیروهای مورد نیاز برای اجرای صحیح عایق رطوبتی، هزینه های اجرایی آن را برآورد کرد. توجه شود که با بالا رفتن قیمت ارز، قیمت مواد اولیه برای تولید عایق آکریلیک نیز افزایش می یابد. بنابراین، باید برای برآورد هزینه به صورت روزانه اقدام شود.

نکات طلایی برای خرید عایق رطوبتی آکریلیک: انتخابی هوشمندانه

برای خرید عایق رطوبتی آکریلیک در نظر داشتن نکات مهم زیر ضروری بوده تا بتوان بر اساس نیاز محیط، انتخابی هوشمندانه داشت.

  • تک جزئی و دو جزئی بودن عایق: عایق تک جزئی برای استفاده معمول عایق رطوبتی کافیست؛ اما اگر نیاز به مقاومت بیشتر عایق رطوبتی برای اجرا دارید، توصیه می شود که عایق دو جزئی را انتخاب کنید.
  • برند تولید کننده: با خرید عایق رطوبتی آکریلیک باید خیالتان از بابت برند تولید کننده راحت باشد. در مورد برندهای مطرح موجود در بازار تحقیق کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
  • حجم مورد نیاز برای خرید: مطابق با حجم مورد نیاز جهت اجرای عایق رطوبتی آکریلیک آن را خریداری کنید تا حجم اضافه حداقلی داشته باشید.
  • کیفیت عایق: از کیفیت عایق مطمئن شوید و بعد از آن اقدام به خرید عایق رطوبتی آکریلیک نمایید. از فروشنده در مورد مشخصات فنی و ویژگی های محصول سوال کنید.

گام‌به‌گام با نحوه اجرای عایق رطوبتی آکریلیک: راهنمای کامل

اجرای عایق رطوبتی آکریلیک روی سطوح مختلف چندان با یکدیگر متفاوت نیستند و در هر صورت لازم است که عایق در یک یا چند لایه و پس از آماده سازی سطح اجرا گردد. یکی از کاربردهای اصلی این نوع عایق، عایق‌کاری رطوبتی پشت بام است تا بتوان از بام ساختمان در برابر تخریب محافظت کرد. مراحل اجرای عایق رطوبتی آکریلیک روی پشت بام به شرح زیر است. برای سایر بخش های افقی ساختمان نیز می توان مطابق با این مراحل پیش رفت.

آماده‌سازی و زیرسازی لازم برای اجرای آب بندی

قبل از اجرای عایق آکریلیک لازم است که سطح مورد نظر آماده سازی شود. هر گونه ترک خوردگی، آسیب، پوسیدگی و مشکلات سطحی باید با کمک سمباده و تجهیزات اختصاصی برطرف شوند. سپس سطح باید کاملا تمیز شده و هر گونه چربی، ذرات گرد و غبار و آلودگی های سطحی از روی آن حذف گردند. در صورت نیاز و آسیب دیده بودن سطح، می توان یک لایه پلاستر بر پایه آب روی سطح اجرا کرد و پس از خشک شدن کامل، عایق آکریلیک را اجرا نمود.

اجرای یک لایه از عایق رطوبتی آکریلیک

یک لایه عایق رطوبتی آکریلیک به صورت مایع روی سطح ریخته می شود. سپس می توان با غلطک این نوع عایق را روی سطح اجرا کرد تا یک پوشش کاملا یکنواخت روی سطح ایجاد شود. باید دقت شود که تمامی لبه ها و بخش های عایق رطوبتی پوشش داده شوند تا از نفوذ به داخل سطح جلوگیری شود.

تسلیح عایق رطوبتی آکریلیک با مش فایبرگلاس

عایق رطوبتی آکریلیک با کمک مش فایبرگلاس مقاومت بالاتری خواهد داشت. بنابراین، پس از ریختن لایه اول عایق رطوبتی، یک لایه مش فایبرگلاس را روی سطح به طور کامل پهن کنید تا روی سطح بخوابد.

اجرای یک لایه دیگر از عایق رطوبتی آکریلیک بر روی مش تسلیح کننده

لایه دوم عایق رطوبتی آکریلیکی را پس از خشک شدن لایه اول، روی مش بریزید و با کمک غلطک صاف کنید تا مش نیز پوشش داده شود. ضخامت عایق باید به گونه ای باشد که مش تسلیح کننده را به طور کامل پوشش دهد. معمولا پس از گذشت 72 ساعت سطح قابل شستشو است.

نکات اجرایی عایق رطوبتی آکریلیک

  • بهترین دما برای اجرای عایق رطوبتی آکریلیک دمای 5 تا 30 درجه سانتی گراد می باشد.
  • عایق رطوبتی آکریلیک معمولا در دمای حدود 20 درجه به مدت 30 دقیقه به خشکی پس از اجرا قابل لمس در می آید.
  • عایق آکریلیک یک ساعت بعد از اجرا کاملا خشک می شود.
  • عایق آکریلیک به مدت 72 ساعت بعد از اجرا قابلیت شستشو پیدا می کند.
  • بهتر است هنگام اجرای عایق رطوبتی آکریلیک از دستکش و عینک محافظ استفاده کنید.
  • از وارد شدن این نوع عایق به داخل چشم خودداری کنید و اگر به هر دلیلی عایق به داخل چشم شما ریخت، با محلول های شستشو و استریل چشمی شستشو دهید و یا به پزشک مراجعه نمایید.
  • پس از مصرف عایق آکریلیک، روی عایق باقی مانده کمی آب بریزید و درب آن را محکم ببندید.
نکات اجرایی عایق رطوبتی آکریلیک
نکات اجرایی عایق رطوبتی آکریلیک

مقایسه تخصصی عایق رطوبتی آکریلیک با سایر عایق های رطوبتی

عایق رطوبتی آکریلیک به عنوان یک عایق بر پایه آب که از ترکیب رزین آکریلیک و آب به دست می آید، نقش بسیار مهمی را در پوشش دهی سطوح ایفا می کند. این نوع عایق قابلیت اجرا روی انواع سطوح از جمله بتن، سیمان، فلز و … را دارد. با مقایسه اجمالی این نوع عایق با سایر عایق های رطوبتی می توان متوجه شد که عایق آکریلیک از جنبه های مختلفی به سایر عایق ها برتری دارد. در جدول زیر مقایسه دقیقی از عایق رطوبتی آکریلیک با سایر عایق ها ارائه می شود.

نوع عایق مقاومت در برابر رطوبت خاصیت کشسانی نیاز به حرارت برای اجرا دوام و عمر مفید آنتی UV کاربردها
عایق آکریلیک بالا متوسط ندارد حداقل 10 سال بله استخر، پشت بام، تونل ها، مخازن آب و سدها، سرویس بهداشتی، حمام
لاستیک مایع نانو بسیار بالا بسیار بالا ندارد بالای 10 سال بله سطوح چوبی، پشت بام، لوله کشی ها و تاسیسات
عایق سفید بام بالا متوسط ندارد بالای 10 سال بله پشت بام، سطوح سیمانی، استخر، دیوار، سرویس بهداشتی
ایزوگام بالا متوسط دارد 5 تا 15 سال در صورت استفاده از لایه آلومینیومی پشت بام، استخر، دیوار و سرویس بهداشتی
عایق مشکی بام بالا متوسط ندارد بالای 10 سال بله فونداسیون، دیوارهای زیرزمینی، تونل ها، لوله کشی ها و تاسیسات

مشاوره تخصصی خرید و اجرای عایق رطوبتی آکریلیک از مقاوم سازی تکنوپل

نیاز مبرم پیمانکاران به استفاده از عایق های رطوبتی پرکاربرد و مناسب باعث شده تا شرکت مقاوم سازی تکنوپل به عنوان بهترین شرکت در زمینه اجرای عایق رطوبتی، محصولات تخصصی را برای اجرای عایق رطوبتی به مشتریان عرضه کند. با دریافت مشاوره تخصصی برای خرید و اجرای عایق رطوبتی آکریلیک می توانید این سیستم را به صورت صحیح اجرا کرده و مطابق با نیاز سطحی که نیاز به عایق کاری رطوبتی دارد، از عایق رطوبتی استفاده کنید. کارشناسان مقاوم سازی تکنوپل در کنار شما هستند تا بتوانید بهترین نوع عایق های رطوبتی را خریداری کرده و آن ها را با کمترین هزینه های اجرایی و بیشترین راندمان در سطوح مختلف اجرا نمایید. در صورت نیاز به دریافت قیمت و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

پرسش و پاسخ

نظر خود را درج کنید..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *